zaterdag 20 september 2008

Gisteren en vandaag


Gisteren de mosselen die over waren bij Holt kwijtgeraakt (drie emmers; W. had iets te ruim ingekocht). Heb drie kwartier over mijn emmer gedaan, om de mosselen uit de schelpen te halen. Andere twee emmers naar S. en N.
N. is zijn emmer overigens op de trein terug naar D. kwijtgeraakt...



Gisteren kerrie-saus gemaakt voor over die mosselen. (Boter en pinda-olie, ui, knof, lombok; bloem; melk en witte wijn; kerrie-kruiden etc. Waw.)
Mosselen waren met verse lams-chorizo, recepten komen.
Allerlei interessante recepten hier (alle links in nieuw venster hier).

Vandaag.
Dubbel-bots (soort lambs rack zeg maar) T-Bone's van kleine Hooglander kalfjes (van Tom natuurlijk), krieltjes en kastanje-champignons (van Bos natuurlijk).



Wat is dit?
Zeevruchten.
Wat doet dit hier?
Al sla je me dood...

Eetclub donderdag komt morgen.