maandag 15 augustus 2011

Moustaki


Dood. Zelfmoord.

Op Radio Classique een interview, enkele jaren geleden, met de artiest "in zwakke gezondheid".

Het was ff zoeken, maar hier hep ik 'm dus (alle links hier in een nieuw venster). Incluis zwakke gezondheid. En op die gitaar speelt ie niet echt...

Wat jonger hier. 1969.



Vond ook nog een half zwakzinnige dominee of pastoor of zo hier.

Kroketcartoon hier, for something completely different.

Uhh, C1, zie gisteren, mailde me "Zoek het zelf maar op, op het web".
Groot gelijk.
Hieronder staat een van die kabouters.

Ik fiets er vaak langs, en heb me altijd over dat huis verbaasd. Typisch voorbeeld van "mooi van lelijkheid". Vroeger vrnl in rood en groen geschilderd. Ergens in de afgelopen 2 jaar heeft iemand de beslissing genomen het geheel in poepkleur (pindakaas, als je aardig wilt zijn) uit te voeren. God zegene de verantwoordelijke autoriteiten, als het kan een beetje hardhandig (zei Nescio al). De grootste kabouters bovenin, die balletje overgooien (opdrachtgever heette van Ballegooijen), zijn geloof ik nog wel in de oorspronkelijke groen/rood kleurstelling.
Het moet overigens een godsvermogen kosten om dit huis te laten schilderen, met al dat chalet-houtwerk.
C1


Ja, die kabouterkleuren kloppen, al zijn ze wat "krachtiger" dan 20 jaar geleden.



Uhh, Nippon Blades, de Japanse keizer gebruikt ze ook (waarvoor??), hier.
Dat patroon, dat krijg je op dezelfde manier als met het smeden van een kris (keris) blad. Al maar laagjes over mekaar vouwen en weer uitsmeden. Hier.

O ja, uhh, Twee dingen.

In de puzzel van vanmorgen werd gevraagd wie door Poetin werd opgevolgd. Ik was nog nauwelijks wakker, niet helemaal zeker, en Google. Ja Jeltsin natuurlijk. Maar vond ook wat tubes. Hier.

En wat was het tweede? Ja, goeie vraag. Flink wind vanavond en het notitiebriefje waaide naar...
O ja! Mail van L!

Dag Maarten, ik vond op zolder het stukje nog, aangaande mijn verhaal aan Anne Scheepmaker. Ik lees nu dat ik de prijs 10 gulden heb overdreven, het was 230 gulden. Er zijn inderdaad een aantal vrienden van mij op zoek gegaan naar die tent (was ik vergeten om aan je te schrijven, ook niet belangrijk).
Je site (heet dat zo?) ziet er overzichtelijker uit, mooier dus. Zou je niet meer zo'n vieze schapenkop willen laten zien?! Gadverdamme. Verder zou je ook even met een doek of met keukenpapier langs de soepkop kunnen gaan, ook over het bord, je mag niet zo knoeien! Bedoel ik heel aardig! Maar het toont zoveel mooier mijnheer Van Thiel en het oog wil ook wat. Vandaag zag het er overigens netjes uit (sprak de slons , die zelf een aanrecht vol vaat heeft staan). Dag, L.


Uhh, ik kom -nog steeds- op die Cipriano terug. Ook al omdat de carpaggio totaal anders is.



Klik op het artikel, en klik er dan nóg een keer op.