Vandaag inkopen weer eens
Griekse jam
Kreeg ik cadeau bij mijn bestellingen
De aardbei is in ieder geval uitstekend
Vrij is een tijdschrift van de Telegraaf
Op krantenpapier
Lag ergens een hele stapel van
Geen idee waar je het bij krijgt
Nooit gezien
Veel culi erin
Zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Ik klikte trouwens op die link "Steak tartare"
"Sterrenchef Erik van Loo" maakt dat met rundergehakt, de culinaire apedrol...
Ik bespreek enkele artikelen
Niet gekocht hoor! Gekregen
Ik zal wel wijzer wezen
Neem nou die zaatar van boer Jonnie
Dat is veel mooier als dat in Syrië gemaakt is van Syrische kruiden
Syrische majoraan (dat is het hoofdbestanddeel) is onvergelijkbaar met West-Europese...
Ik kom er nog op terug
Weelde van de Wadden
Het gaat over het Beach Food Festival
Zie hier
"Diervriendelijk, biologisch, lokaal, energieneutraal"
En zoals het in Holland hoort: geen woord over lekker
"Biodynamisch zorgbedrijf"
"Pizzaoven gekookt met snoeihout"
"scheermessen (eerst invriezen)", wat een gelul...
Griekse mosterd
Echte kookboeken
De drie beste van 2017
Hou je vast want het is drie keer shit
Nummer 3
Janneke Vreugdeloos, Solo Food
"ze ging scheiden"
Nou Felix, dat ging wel ff anders hoor... Daar heptie zich bij de dikke kokkerd laten nemen...
Nummer 2
Otto Kleynejan, De Kleyne Groot
Een boek "om alles nog eens na te kijken"
Ja! Hoe het niet moet, woehahahahahahahahaha!!
Nummer 1
Jeroen Thijssen, Puntneuzen en Kersenpitten
Ik ga er verder niet op in want die Thijssen is een prominent lid van het Nederlands Culinair Apelullen Gilde
Eindelijk een mooie pan die op het vuur én in de oven kan
Hemelse kreeften
Over het kreeftdiner in De Kleine Toren van Baarland
Tartaar van kreeft met een oester en met eendenlever
Mooi
Lauwwarme kreeft met coquille en groene asperge
Met van die vieze mayo met truffelolie
Kreeftenbisque met kreeft, witte asperge (vlak na die groene...) en zeekraal
Mooi
Kreeft met een "royale hoeveelheid tandoori kruiden"
Schande
Gouwe Ouwe moet terug
Dat is het Broodje mosselen
Kweenie...
Trouwens: hoe hielden ze die mosselen warm? Dat kan niet
Die gaan schrompelen...
Kerst met Felix
Zie hier
Dat is vrij duur, voor € 22,50 pp
"U kunt zelf in de keuken aan de slag"
Niet veel soeps
En dan was er nog een incompleet stuk van die
blaaskaken Brandt en Levie
"'gewoon' varkensvlees" is toch wat minder, maar ja, wat dat niet gewone dan is, dat staat waarschijnlijk op het ontbrekende stuk
Zie ze hier