Eerst maar een kerstliedje
Hoor hier (alle links hier in een nieuw venster)
Borrelhapje
Kroketjes gemaakt als tunaburgers
Tonijnbitterballen zeg maar
Apéritif
Cynar
Voorgerecht
Finocchiona
Venkelsalami
Met ciabatta, Adora tomaat en augurkjes
Magret sous vide koken
Hoofdgerecht
Magret van Barbarie eend
Sous vide gekookt, 6,5 uur op 60°
Uitstekend zo (mooie beet en stevige smaak)
Met kidneybonen en paprika in witte wijnsaus
Ui, knof, grove zwarte peper...
Witte wijn, Oxo en bergbonenkruid
Paprika erin warmen...
Bonen idem
Met een zeer fraaie Cune Imperial Gran Reserva 2005
Kaas
Overjarige komijnenkaas
Met een glas Moscatel de Setúbal
Nagerecht
Plakjes Kaki, gemarineerd in hete Earl Grey
Geserveerd met mooie room
(Geen slagroom!)
Likeur
Cointreau
Wat een lulkoek van die Chinezen
De AG 600, "het grootste vliegtuig ooit"
Spanwijdte 39 meter
De Spruce Goose (ook amfibisch) heeft 97 meter!
De Stratolaunch trouwens 117, maar die heeft nog niet gevlogen
Ongelofelijk trouwens: zo'n Chinese aap roept wat, en alle journalisten brauwen hem gedwee en niet gehinderd door enig onderzoek of kennis na
Over nepnieuws gesproken...