dinsdag 8 april 2008
Het lekkerste met
In bewerking!
Alle links openen in nieuw venster zoals altijd hier.
Artisjok-hart
Hier
Aubergine
Hier
Broccoli
Hier
Courget
Hier
Mais
Hier
Pompoen
Hier
Prei
Hier
Radijs met gerookte heilbot etc.
Hier (onderste)
Stoofpeer
Hier
Zeekraal
Hier
Zuurkool
Hier
Jonge aardappeltjes
Hier
Bonen
Kapucijners Hier
Linzen Hier
Rijst
Lontong
Pasta
Hier
Tofu
Hier.
Tempeh
Hier
Eieren
Forel-ei'tjes Hier
Kaas
Blauwschimmelkaas Hier
Schaal- en schelpdieren en dat soort spul
Inktvis, octopus en katvis
Hier
Octopus
Hier (Oei; tweede keer dat het erin staat. Nou ja, nieuwe plaatjes hier, pikant ook nog...)
Scheermessen (op de BBQ) Hier
Vissticks
Hier
Bacalhao, Bakkeljauw, Klipvis, Zoutevis
Hier
Forel
Hier
Geep
Hier
Kabeljauw
Hier
Heilbot (gerookt, met radijs en zo)
Hier
Makreel
Hier
Poon
Hier
Tonijnham
Hier.
Zeeduivel (hozemoos, hengelvis)
Hier
Kip
Gemarineerd / gestoofd Hier
Gestoofd Hier
Spit of grill Hier
Kwartel
Hier
Groninger worst
Hier
Konijn
Hier
Lamskoteletten
Frenched Rack, ook wel Lambs Rack Hier
Gehakt
Königsberger Klopse
Hier
Rundvlees
Gekookt Hier
Runderschenkel Hier
Vlier
Hier
Gebak
Cannelées de Bordeaux (het lekkerste gebak ter wereld) Hier
Kruiden
Verse laurier Hier
Pepers Hier.