en geen rijst en geen pasta en geen bonen
Rengginang
Met panir en Pimientos del Padrón
Rengginang zie hierboven
Kroepoek van gekookte gedroogde rijst
O wacht, eigenlijk toch wel rijst dus...
Nou ja, laat maar
Ik heb beslag gemaakt, en die Pimientos in dat beslag gefrituurd
Zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)
Pindaolie, ui, knof...
Curry (ik gebruikte Chutney massala)...
Shaohsin rijstwijn (Taiwanese!)...
Wat inkoken
Blokjes panir door de curry (zie hieronder)
Rengginang frituren en die paprika'tjes
Paprika'tjes met grofzout serveren
Semmelklöße
Met zalm en doperwten
Flink boter...
Sjalot, knof, grofgemalen witte peper...
Bloem...
Paddobouillon (ik gebruikte een eekhoorntjesbroodblokje)...
Proef
Diepvries doperwten erbij...
Op smaak met droge marsala (Marsala secco)
Ondertussen de Semmelklöße koken
Zalm in zoute boter bakken
Op smaak met goed Engels mosterdpoeder erover (Elizabethan gunpowder!)
Bakbanaan
Met gefrituurd ei en sla
Vinaigrette maken
Ik gebruikte Filipijnse kokosazijn en avocadopit olie
Relatief veel azijn
Schift niet!
Olijfolie, ui, knof, groen pepertje (dat is wat op de foto hieronder links ligt)
Bakbanaan frituren in stukjes
Ei breken in grote lepel en frituren (slierten wat bij mekaar harken)
Sla erbij
Sago pannenkoek
Met paprika en tofu
Pindaolie, ui, knof...
Paprika en Shrimp flavor crushed chili...
Light soy...
Blokjes tofu (rauw)...
Sago pannenkoek maken als normale pannenkoek
Sago heeft totaal geen bindende werking, het is ook geen meel natuurlijk, maar het bakt prima
Zuppa pavese
Oud brood, ei, parmezaan, soepgroenten
Ik maakte mooie dubbel getrokken kalfsbouillon (flink schouderblad wat eerst met bloem erover in de oven gaat), de tweede trekking met flink soepgroenten en ui en knof
Afgemaakt met p/z en Marsala secco
Oud witbrood in een kom en naar beneden drukken / breken
Eierdooier erop
Soepgroenten erover (zie de foto)
Bouillon erover
Parmezaan erover