Inkopen maar weer eens
"Knor!"
Ik besprak enkele dagen geleden de kaart van
restaurants die een maand geleden een ster kregen
Zie hier
(alle links hier openen in een nieuw venster)
Vandaag deel 2
Olivijn, Haarlem
De chef zal het menu zelf aan tafel presenteren
Lazer op en laat de mensen zelf kiezen wat ze willen eten
Rijnzicht, Doornenburg
Wat een ongelofelijk ergerlijke shitwebsite!
Zie hier
Erg lekker spul om in de keuken mee te werken
Loohoeve, Schoonloo
Geen website te vinden
Dit schiet lekker op
Mooi zo; moet nog suikerbrood maken
Monarh, Tilburg
Ook weer zo'n vreselijke Kijk Ons Eens website
Avocado met kappertjesblad
Tartaar met tarwegras
Ganzenlever met geitenkaas
Vreet 't zelf!
Heilbot met gezouten citroen
Paling met varkenshiel
Daar kan ik inkomen
Piepkuiken tandoori met duindoornbes
Hoe verpest ik de subtiele smaak van mijn product
Hoofdgerecht: Artisjok met knolselderij
(Vegetarisch) (dat meen je niet)
Corvina met specerijen groenten
Griet met bloemkool
Kalfswang met topinamboer
Anjou duif met Èpoisses
Hoe kan je het uit je bolle kop geknepen krijgen...
Gaan we proeven!
212, Amsterdam
Bot van gerookte haring met kalfsmerg
Zilte kalfspoot velouté
Langoustine met koffie
Tarbot in gerookte paling olie
Reerug met groene olijf
Hazenrug met sap van knolselderij
Daar ga ik zelfs gratis en onder dwang nog niet eten...
Oonivo, Uden
Thijs wil u het liefste verrassen met zijn menu, maar we willen best iets verklappen hoor.
Flikker op en doe normaal!
Bougainville, Amsterdam
Tim Golsteijn Executive Chef & Lendl Mijnhijmer Wine-Director/sommelier nemen u graag mee op hun culinaire reis in de flow van de seizoenen.
Geen kaart dus
Niet daar eten dus
Een groot lulverhaal van die Otto Kleynejan vandaag in de Volkskrant
Over die overschatte Hilary Kwakers
Expert aan tafel / Hoe word je restaurantcriticus?
Dat het zo interessant is te lezen over cocaïnegebruik in restaurantkeukens
Dat er kant en klaar-sausjes worden gebruikt in de betere restaurants
Dat dat allemaal informatie is vanuit de keukens zelf
Weet je wat ik denk?
Dat ik afga op wat ik proef
Wat maakt het Godverdomme uit of ze snuivend kant en klaar-sausjes hebben gebruikt als het prima smaakt?
Luister goed
Ik heb laatst summa cum laude gekregen voor frambozen-roomijs
O! En die stukjes framboos erin! Heerlijk! Hoe maak je dat? In november?!
Simpel
Van potten "Frambozen op zware siroop" in de aanbieding bij Aldi
Je kan koken of je kan niet koken
En asje nie ken koke moeje over koke je kophouwe in de krant Kleynepik