Gerookte tofu, roerbakmie, haricots
Hier het begin
Ui, knof, rode peper
Zie de eerste aflevering, dag 1 dus, hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
Wilbrink, Telegraaf
Vissoep voor beginners
Die Vissoep is de titel van een boek, uitgegeven door Fontaine
Door Fontaine wordt een partij culinaire shit de markt op gedrukt, dat wil je niet weten
Iedereen die ook maar enigszins een culinaire apelul of apekut is, die kan je daar kopen
Voorop die joodse granaatpitjeshomo die het met een Palestijn doet
De verantwoordelijke redacteur Francis Wehkamp: "In deze functie kom ik goed tot mijn recht. Ik kan mijn creativiteit kwijt, ik onderhou contacten met auteurs en relaties in binnen- en buitenland en kan mijn enthousiasme, spontaniteit en toewijding kwijt in mijn dagelijkse werk."
Je ken van veel minder impotent worre...
Haricots in kippenbouillon garen
(Daar zit die ui etc. in, maar dat zie je niet; dat ligt op de bodem)
Klaas Kasma, Dagblad van het Noorden
Zalmtosti
"..., zeker niet als de gerookte zalm in het tosti ijzer ook nog gaar geworden is, en daardoor bremzout"
Wat is dit voor ontzagwekkend gelul?
Alsof die zalm zóuter wordt...
Tosti gerookte zalm, serrano ham, augurk, mosterd, Goudse kaas
Kan het stompzinniger...
(Uh: in Groningen altijd!)
Bouillon - gerookte tofu
Van den Hoed (de rand niet weten), Volkskrant
Currygeluk
Gemberwortel raspen, knoflook persen, en het daarna vijzelen
Maar waarom vijzelen??
"Vijzel de kardamompeulen"
Enkel de pitjes erin, ja!
"Verwijder grote stukken kardamompeul"
Flikker op en hou je bek in de krant als je niet kan koken Godverdomme!
Panir bakken, en blokjes boter erdoor roeren
Ghee, ja!
AD, Brenda Hoff
Kabeljauw met citroensaus
Een heel acceptabel recept, verdomd!
Je vindt het, en ook andere aardige recepten, als je zoekt op brenda hoff kabeljauw
Heerlijk!
Trouw, Henja Schneider
Fiadone
Dit is echt zo'n enorme blabla, daar ga ik geen woorden aan verspillen
God Gristus wat een gelul...
NRC, Hassnae Bouazza
Mote con huesillo
Allochtoon over ander soort allochtoon, ik wees er al eerder op
Als je erg weinig verstand van koken hebt, dan stoort dit niet
Het recept komt uit een van die vluchtelingen kookboeken, en "Het is iets onduidelijk uit het recept."
Gebrekkig Nederlands alom dus
Laten we die perziken maar terzijde laten