Be original
Vandaar dus die tomaat die geen echte tomaat is, en die tuinbonen ernaast die geen echte tuinbonen zijn
Nee, dit is gefröbel met groentecrème
En als nagerecht, ja!
Het blad wordt uitgegeven door Debic
Zie hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
Friesland Campina
En, o ja, !D = idee
Over origineel zijn gesproken
Dit is pagina5
Titel schilderij: Pas une tomate
Origineel!!
Artikel over
Karen Keygnaert
Zie hier
Alle recepten vol met Debic producten
Je ziel verkopen...
Ze kookt met Arenkha caviar
Altijd veel over te doen
Heeft niks met kaviaar / eitjes te maken
"Vouw de erwtenpeulen voorzichtig open en werk af met wasabibloemen"
Wat een gefröbel...
Zie twee foto's lager
Een duivenborst die in allemaal dunne plakjes gesneden is, waarvan er diverse rechtop in de creatie op het bord staan
Hoe laat ik het vlees zo snel mogelijk koud worden
Zie hieronder
Liever niet op míjn bord, die zeepierendrollen
"Spuit dunne slierten in kokend water"
Wat lezen we verder nog?
"Een biefstukje door de pan rollen kan iedereen"
Woehahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!
Wat ik direct geloof, dat is dat de gemiddelde apelul dénkt dat ie dat kan
Een artikel over 20 verschillende groentecrèmes
Het kan werkelijk niet nóg truttiger en kleuteriger
"bevat de Cœur de bœuf [zo schrijf je dat] veel umami. Day betekent dat deze tomaten van binnen naar buiten rijpen"
Kwaak! Kwaak!
Dat de Pizza Margherita geïnspireerd is op de Italiaanse vlag
Wat een gelul
Die bestond al 100 jaar en leek erop en dus...
"eieren op -19° garen"
Een partij gefröbel met invriezen en ontdooien en frituren, je wil het niet weten...
"Mijn uitgangspunt was de kleuren van de Italiaanse vlag in ere te houden"
Míjn uitgangspunt is altijd lekker te koken
Pompoenflensjes, nagerecht
Ik zal u de ingrediënten besparen
Hier komen de onderdelen:
Pompoenflensjes, karamelsaus, toffee van wortel, vanille-ijs, pompoen espuma, gekonfijte pompoen, pompoenmeringue en wortelkrokantjes
Flikker op!
Hieronder een van de groente-desserts
Flikker op met je namaakprei!