vrijdag 26 augustus 2016
Eten in Assen
Hittegolf, dus Indiaas eten
Schrijf je dat zo, Indiaas?
India's?
Assen,
daar was ik
In het klassieke Hotel De Jonge, waar weinig klassiek aan is maar ook weinig mis
Assen
In het oude centrum drie Italianen naast elkaar, en ff verder weer drie Italianen naast elkaar
Zag er verder twee Indiërs, een Griek en geen enkele Chinees
Bij die Indiërs ging ik eten de tweede dag
(Eerste dag eten hotel vertelde ik al)
Heel mooie Maya tentoonstelling
VVV
Zo'n lullig plattegrondje heb ik nog nooit gezien
Formaat visitekaartje
Geen straatnamen
Ontbijt
Kijk, dat bedoel ik
Jus en de krant
Kopje thee
Bangers, bacon, gebakken champignons, roerei, witte bonen in tomatensaus, fraai brood
Bakje verse vruchtensalade
Wiki, bangers:
A sausage, usually pork and of a lower quality, with a tendency to split open with a "bang" during frying
Naan met lamskebab
Lunch bij Indiër 1
Naan, "Home made in de Tandoori" en verdomd, en alles werd vers gemaakt
En erg lekker
Geserveerd als een pizza, met de handel erop
Lamskebab gecoat met een pikante saus (had ik om gevraagd)
Erg goede stukken tomaat, werkelijk erg goed, komkommer, sla, uien, korianderblad, gember, knof, rode pepers, garam...
Mango - munt - mosterddressing
€ 7,50
Veel te veel voor lunch...
King prawn Madras
Indiër 2
Als amuse een heel mooie heel dunne papadum met drie sausjes waarvan twee erg lekker
Gewone, hete, extra hete en zeer hete gerechten
Kijk, dat bedoel ik
Mijn eten was uit de categorie extra heet en voor mij was het lekker pittig
Uitstekende droge rijst, Sharbati, nooit gezien, super dunne lange, soms kromme korrels
Scoorde een kilo
Jee wat was het lekker
Weer zo'n restaurant waar je als je een tweede glas wijn bestelt, dat flink voller geschonken krijgt dan het eerste
Iemand vroeg waarom ik niet Twitter
A Dat laat ik over aan Sylvia Twitterman
B Frisia non twittert
En o ja!
Zie hieronder!
Die ergert zich aan vieze koks, maar die staat met z'n onbedekte kop boven een bord te hangen
In de keuken van een drie sterren restaurant!
In Nederland kan culinair alles in de categorie Lazeroplul
Kijk naar jezelf zakkewasser!