Vandaag foto's van het maken van Bomba di riso
Recept komt, als ik weer eens Vijf keer Rijst schrijf
Begin met houtduif braden
Blogs en nieuwsbrieven en zo
The Well Equipped Cook
Gereedschappen om met fruit te werken zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Vaderdag! Zie hier
Gemoderniseerd spul zie hier
Filets eraf
Rest hakken, stoven, zeven, inkoken
Eetsnob
Pastinaak met een Aziatische touch, hatsjdekidee!, zie hier
Link naar restaurant werkt niet, wel hier
Gemarineerde gember (het hoofdverhaal is anders, de rest hetzelfde geloof ik) zie hier
Afval onder in een grote pot gedroogde morilles
12 uur in hete kippenbouillon geweekt
Ik bedoel: die hoeft niet heet te blijven
Kokswereld
Weer dat gelul van "De 50 beste restaurants", zie hier
Sturen ze zelfs twee keer...
De nieuwe haring zie hier
Vacature zoekend in Breda?
Zie hier
Ook van eekhoorntjesbrood geweekt afval in het resultaat van de stoof
Rungis
Gert Jan's keuze zie hier
De Smaak van de Chef zie hier
Wildplukken zie hier
Gert Jan's kromkommers zie hier
Een bomba vorm vullen met rijst
Diversen
De Spaanse Winkel zie hier
Dat is wat anders dan De Spanjewinkel, zie die hier
En zie Spaanse Ham hier
De Werkbij zie hier
Vullen en dan de stoofvloeistof erover
Weekend Culinair
Houten snijplank schoonmaken zie hier
Ketchup zie hier
Zwart ijs zie hier
Oesterzwammen zie hier
Mango zie hier
Doperwten zie hier
Eendenborst zie hier
Asperge frambozen salade zie hier
Chocolade-donuts zie hier
Frambozen-rode wijn granité zie hier
Haringrecepten (in België kunnen ze wél koken) zie hier
[Huivers, Volkskrant, 23 juni Ik kan het hier niet vaak genoeg herhalen: met nieuwe haring moet je niet al teveel uitspoken. Ik kan het hier niet vaak genoeg herhalen Huivers: kunnen koken is wat anders dan erover kunnen kwaken in de krant.]
Mochi zie hier
Poppetje gezien kastje dicht
Een week lang koken zie hier
Gebraden rode poon met artisjokpuree...
En een tweede week zie hier
Wraps met kip en Postelse kaas...
Week drie zie hier
Côte à l'os, ach ach ach ach...
En week vier zie hier
Jakobsvruchten met waterkersroom...
Hij zakte ietsje scheef maar dat kon de pret niet drukken
En de smaak al helemaal niet!
Slaapmutsje: Foodlog
Nick Trachet (aka Meneer Watkletstons) ontdekt de garnaal
Zie hier
Wat een garnaal...
Vanavond Tournedos Rossini!