woensdag 14 mei 2008
Nog 'n vego, S'ke
Eet ik vanavond.
Pinda-olie, ui, knof.
Bak groene asperges erin, haal ze uit de pan.
Black bean sauce, sambal oelek, effe op laag vuur bakken en roeren, rijstwijn erbij (of medium sherry).
Oven op 200.
javascript:void(0)
Publish Post
Balletjes Tivall bij de prut hierboven + iets later die groene asperges.
Bak Naan (Indiasch brood, AH) in de oven.
En eet.
Naan met knoflook en koriander.
Wat zijn black beans?
Kleine gepekelde gedroogde boontjes.
Google is een beetje moeilijk, want dan krijg je die Midden en Zuid Amerikaanse zwarte bonen.
Maar dit zijn ze:
Zijn piepklein dus dat zal ook weer geen "soya-boon" zijn maar familie van de katjang hidjau, die kleine groene waar je taogé van maakt.
Altijd afspoelen onder koud water en dan gebruiken als "zout".
O, en wie is S'ke?
De rechtse.