Een mooie champignonragoût maken
Zie de eerste aflevering van deze serie (niet enkel over waar Maigret at, ook over het boek Simenon et Maigret passent à table, en over recepten daaruit) hier
(Alle links hier openen in een nieuw venster)
Chez Fred
Daar at hij andouilette
(Dat rijmt)
Zie de website hier
Het is enorm moeilijk te zien waar je moet klikken voor het menu
Klik dus hier
Een prachtige kaart!
Daar ga ik eens eten!
Zorg voor mooie gebakken aardappelen
Chez Philippe
Daar at hij Cassoulet toulousain
Bestaat niet meer
Daar is nu de Auberge Pyrénées Cévennes
Zie hier
Maar goed, hij at dus in een restaurant waar de keuken van Toulouse gevoerd werd
Nou, die zijn er wel meer
Het beste is Ô Toulouse
Geen website, maar bij die zeikstralen van Iens hebben ze de kaart
Zie hier
Foie gras met perzikjam
Foie gras bij diverse forelbereidingen (zoals dat heet bij lui die niet kunnen koken)
Verse pasta met foie gras
Een sauspannetje met hard kokende dubbelgetrokken runderbouillon klaar hebben staan
Heel even blokjes goede bief erin
La Côte de Bœuf
Als ze met zijn tweeën zijn dan eet hij natuurlijk die Côte de bœuf
Als hij alleen is dan eet hij bloedworst met appel
Bestaat niet meer
Is nu L'Atelier du Marché
Website zie hier
Ik weet niet wat ik van die inrichting moet denken
Ik zou er in ieder geval zeker niet gaan eten
En van het menu word je niet wijzer
Weg ermee
La Taverne Henri-IV
Hij at er charcuterie met een fles Suresnes
Geen website te vinden
Wel natuurlijk die hoerelopers van Pinterest en van Tripadvisor
O ja!
Kleynejan is verhuisd!
Zie hier!