Bonenz!
Cannellini
met kalfsfricandeau en soepgroenten
Kalfsfricandeau met Licor 43, een Spaanse klassieker
Het vlees (aan het stuk) in olijfolie aanbakken en uit de pan
Boter (deed ik), sjalot, knof, grove zwarte peper...
Wat witte wijn, bijna wegkoken
Vlees erbij, 20 minuten stoven
Andere pan, olijfolie, soepgroenten bakken (prei, wortel, ui, knof, selderijblad, peterselie)...
Cannelloni erin warmen
P/z
Vlees uit de pan en warm houden
Licor 43...
Room... (een uiterst fraaie combinatie)
Vlees weer terug
Foto vlees vergeten, zo lekker was het...
Tuinbonen
met chorizo en rode paprika
Een fantastische combinatie
Olijfolie, chorizoblokjes...
Uit de pan
Zoete ui, knof...
Teveel aan olie afgieten (eieren in bakken!)
Chorizo terug, iets runderbouillon, green zaätar...
Tomatenpuree erdoor
Rode paprika erin warmen
Tuinbonen idem
Zwarte peper, Oxo...
Flageolets
met omelet en champignons
Recept van Dumas
Hij vult de omelet met champignonragoût, ik legde het ernaast
Boter, ui, knof, grove witte peper...
Hou een deel appart
Champignons...
Bloem...
Witte wijn, room, Oxo...
Flageolets warmen in het apart gehouden deel ui etc
Bak omelet
Linzen
met tofu slierten en tomatensaus
Die tofu slierten dat is "spaghetti" van tofu
Pindaolie, ui, knof, rawit...
Blik tomaten...
Prak, gele rijstwijn (Shaohsing is goed genoeg)...
Tkemali (Russische winkel)...
Proef op zout
Linzen erbij en die slierten...
Zwarte kidneybonen
met verse Frankfurters en groene paprika
Comfort food!
Kook de worstjes en giet af
Olijfolie, paprika...
Uit de pan
Ui, knof...
Komijn, korianderzaad, beide vers gebroken...
Koreaanse grove cayennepeper...
Witte wijn, Oxo...
Proef
Stukjes worst erbij...
Bonen erbij...
Paprika erbij...
Serveer met zure augurkjes
Beans beans
The magical food
The more you eat
The more you toot
The more you toot
The better you feel
So eat your beans
At every meal
Boonvormig!!