Courget zo door beslag en dan frituren...
De hapjes van het verjaardagsfeest
voor zover ik me ze kan herinneren...
Spread van ossenworst
Ossenworst tot grote plak duwen
Stukjes zilverui erover
In tweeën en op mekaar
Idem
Doorkneden
Idem met kappertjes en peper
Idem met pesto
Proef
De basis van Aglio olio peperoncino
Blokjes Zeeuws spek en ook Katenspek
Met een bakje kleine rode pepertjes op pekel
Idem gesneden Jalapeño
Augurkjes en gesneden Amsterdamse uien
Blokjes kaas
Met Tianjin preserved vegetable erover
Met knof gefermenteerde kool
Toko
Mooie pot
Halve radijzen
Met in hun midden een bakje selderijzout
Tapenade van zwarte olijven
Aangemaakt met gebroken amandel
En met majoraan
Tapenade van groene olijven
Aangemaakt met groene olijfstukjes
En met knof
Knofmayo
Goede mayo
Geperste knof erdoor
Kwark erdoor
Selderijzout, Worcester, Amontillado, truffeltapenade
Bloemkool-broccoli taart
Ik had het eruit geschepte deel niet goed losgesneden...
Veel stokbrood
Een Tête de moine in een Girolle
Zachte en scherpe Ajvar
(Turkse paprikapuree)
Stukken braadharing
Met een briefje "Smaakt niet bij rode wijn!"
Stukjes chorizo
Zwarte olijven (droge soort)
Groene olijven
Eendenhaasjes uiterst kort gebakken
"Eendenhaasjes" zijn die filetjes die bij een eend los van de borst zitten en bij een kip half los
Pak van die Griekse groene pepers van Aldi
Afgieten
Puntjes eraf en leeg knijpen
Bordje met Lime pickle, Mango pickle en Garlic pickle
Die enorm lekkere Duitse kaascrackers
Hoe heten die ook weer?
O ja, Ziegler kaaswafels
En, o ja!
Bali telor
Met blokjes lontong
En o ja!
Een pot piquillo paprika's
Opengesneden, gehalveerd, schoongemaakt
Gebakken ontbijtstpek erbij
En gehalveerde knoftenen die heel lang heel zacht in Fruttato olijfolie gegaard hebben
Pfff.......