mislukt
Kersenbrood, ik noem
maar wat...
Ik maakte dat vroeger "wekelijks"
zeg maar
Altijd perfect
Pot kersen (liefst uit een Duitse
super), sap = vocht voor deeg, vulling = de kersen...
Hierboven had het sap geen enkel effect
op het deeg
Of het deeg wil niet rijzen
("Ik ben handelsreiziger in
zelfrijzend bakmeel; ken ik lekker in me nest blijve ligge")
En die hieronder was weer te hard om te
kunnen snijden
Maar ik blijf proberen Godverdomme
Ff tussendoor
Waw!
Pijbes kiest Jonas
Fluit voor een historisch boek over de Nederlandse keuken!
Ongelofelijk!
De grootste culinaire mislukking van
Nederland moet dat boek schrijven!
Was De Dikke de pijp uit, ging ze hem
in Mangiare! (van Jonas en de Walvis) eren met zijn drie favoriete
recepten, kroketten (mislukten), erwtensoep (iedereen vond het vreemd
smaken) en griesmeelpudding (mislukte)
Godsammekrake, de Nederlandse culinaire
canon wordt samengesteld door een van de grootste Nederlandse
culinaire mislukkingen...
Maar ja, in Nederland kan dat hoor
Zie dat restaurant in dat
Rijksmuseum
Een culinaire risée...
[Dagblad van het Noorden, 2 juli: "een boek op wereldniveau". Ja, op een bepaalde manier wel ja, woehahahahahahaha!]
[Dagblad van het Noorden, 2 juli: "een boek op wereldniveau". Ja, op een bepaalde manier wel ja, woehahahahahahaha!]
Borstplaat, ook zoiets
Zie hier
Daar komt dat kersenbrood ook nog eens
ter sprake
Dat zit wel hoog
Kut...
Taaitaai, ook al zoiets
Maar ik heb, denk ik, nou wel een goed
recept
Uit dat Belgische Boerinnenbond boek
"Laat het deeg drie dagen
rusten"
Kijk, dat klinkt goed, en dat las ik
nooit in Nederlandse recepten...
NRC
Broekbaard was ergens
onpasselijk geworden...
Deze post is niet zo lang
Nee, er mislukt hier weinig
Ik ben Jonas Fluit niet...