Dwangvoedering
Het hele jaar door staat bij veel restaurants foie gras op de kaart. Oftewel: de vette lever van een onder dwang vetgemeste eend of gans. Via een lange buis in de keel wordt twee- à driemaal daags een vette maïspap de maag ingepompt. Dit veroorzaakt angst, pijn en ernstige ademhalingsproblemen. Door het vele, vetrijke voer ontstaat een vette lever die haar werk niet meer kan doen, en door de opzwelling ook nog andere organen verdrukt.
U hebt wat geld over? U wil dat ergens aan doneren?
Wat dacht u van actie tegen koeien die niet in de wei staan! Vreselijk! Afschuwlijk!
Of actie tegen kiloknallers (waarmee dat alleenstaande vrouwtje haar kindertjes nog net een stukje vlees kan geven)? Kiloknallers zijn mensonterend!
Of, over ploffen gesproken, actie tegen de plofkip?
Bedrijven wakker schudden
We spreken bedrijven en A-merken aan op dierenleed en vragen hen actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door over te schakelen naar vrije-uitloopeieren of de verkoop van biologisch vlees.
Bewustwording
In de pers en met reclame laten we zien hoe er in Nederland met dieren in de vee-industrie wordt omgesprongen. Zodat we niet langer de ogen kunnen sluiten voor de sector met het meeste dierenleed.
Hebt u ook een luxe-probleem en geld teveel?? Op tegen de plofkip en de foie gras dan!
We voeren rechtszaken tegen misleidende reclame of tegen bedrijven!
Weg met de koe in de stal!
Doneer!!
Einde aan onverdoofde castratie!