In oktober 2008, net in Franktijk gaan wonen, vond ik meteen in een supermarkt ansjovis op zout
Niks olie dus
November 2008 tot een week geleden: nooit meer gevonden...
Totdat ik vorige week in Venlo was bij de 2 Brüder, zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Meteen vier potten gekocht
Meteen vier potten gekocht
Email Culi
America's Test Kitchen
Koksgereedschap zie hier.
Zelfde soort verhaal hier.
Wat je moet hebben om (volgens hun dan) in het voren te kunnen werken, mise en place zeg maar, zie hier.
Voor ontbijt zie hier.
Test Kitchen Snapshots zie hier.
Ook van de 2 Brüder, net als de rest vandaag
Worst voor in soep
Eetsnob
Met risotto gevulde pompoenbloemen zie hier.
Salade avocado, walnoten, spek, champignons, toe maar, of het niks kost, zie hier.
Omeletrolletjes met sesam, zie hier
Dat hoort eigenlijk in een vierkante pan, rolletje op rolletje gebakken. Japan, soort sushi, tamagoyaki.
Courget inmaken zie hier
Jongens, verzin zelf eens wat! Janneke NRC Treurwilg had het er vandaag over, Tallina van den Hoed (hoe krijg je zo'n naam verzonnen) Volkskrant had het er vandaag over, Jan en Allemaal pennen "Rijke Oogst" na (een ontiegelijk shitboek trouwens), flikker op en verzin zelf eens wat Godverdomme!
Godgod wat een kreupel volk...
Laat je eens een keer goed, uhh, nou ja, laat maar ook.
Drie mosterds gescoord!
Kokswereld
Hangmosselen zie hier.
Oer-aardappelen, hatsjekidee!, zie hier.
Diversen (1)
Nieuwsbrief Bommels Conserven zie hier.
Nieuwsbrief Bush's Brothers zie hier.
Nieuwsbrief van Snor Wijn Marketing zie hier
Die heel aardige Nestlé marketing voor Hispano-Amerikanen zie hier.
Weekend
De beste van allemaal, veruit
Sushi gezond? Zie hier.
Mozzarella op pizza zie hier.
Ach, ik vind het met jonge Primo Sale ook uitstekend, of met Caprino, of met Limburger...
De Mosselweek zie hier.
Zwarte hamburgers zie hier.
Het beste ijs zie hier.
Servies zie hier.
De weekmenu's van Weekend nu
Altijd fantastisch
Nummer een zie hier.
Kabeljauw met prei-stamppot ("prei-stoemp") en garnalenboter
Nummer twee zie hier.
Gegrilde zeetong, cannelloni met spinazie, en Zeeuwse kokkels
(Die Belgen zal je nooit "gegrillde" zien schrijven...)
Nummer drie zie hier.
Tomatensalade met toast en ansjovisboter
In alle eenvoud...
Nummer vier zie hier.
Gegrilde inktvisringen met limoen en raketsla
Courgettesoep met munt
Spaghetti met garnalen en kappertjes
Kwarktaart met geitenkaas en lavendel, compote van rode aalbessen
Salade met roquefort en perensorbet
Konijn met pruimen op Ardense wijze
Ach ach ach ach ach...
Diversen (2)
Natuur en Milieu zie hier.
De Werkbij zie hier.
Eigen Erf zie hier.
Vanilla Venture zie hier.
Wat een gelul allemaal...
Tot slot het slaapmutsje
Zie hier.
En zie hier.
Ronk ronk ronk ronk...