Jezus en Jezus...
Jezus Gristus...
Jezus Gristus...
Eetsnob
Crème Brûlée
Zie hier (alle links hier in een nieuw venster).
De "aardappelsalade van topkok Ferran Adriá" flikkeren we natuurlijk rechtstreeks in de prullebak.
Makreel in tamarinde hier.
Je moet het zelf weten.
Zie + Thai hier en hier.
Ik vind de Thaise keuken voornamelijk oversext.
Veel gehijg en geblaas en 28 ingrediënten die allemaal móeten.
Beetje Japans: het mag alleen maar zo en het moet altijd zo.
Nog een hier.
Recept nog moeten achterhalen? Kan je beter maar meteen aan mij vragen.
Zie morgen want vandaag gaat het over e-mail.
Varia emailia
"Recipes en menus" voor spaanstalig Amerika maar die soort die toch in het Engels aangesproken wil worden hier.
HEER VAN THIEL,
LEUKE STUKJES!! GEWOON LEKKER POSITIEF, GESCHREVEN DOOR EEN LEVENSGENIETER. DAT ZIJN ER NIET MEER VEEL IN DEZE HARDE TIJD.
DANK VOOR DE MOEITE OM HET DOOR TE STUREN..... ZAL UW SITE NOG EENS OPENEN TERZIJNER TIJD....
MARC VAN LEEUWEN
STATIONSHOTEL
VENLO
HOLLAND
De Werkbij hier.
Het maandelijkse lachen gieren brullen-foodlog hier.
In Te Re SSant!!!!
Vooral die Wouter Klootkwaak!
Checchino (dank Loek) hier.
Slurp! hier.
(de wandelende tandpastareclame...)
Culinaire Nieuwsbrief
Geen toeters en bellen, geen saus en verf, geen gehijg en geblaas.
En vooral geen milieu-problemen of vegetarisch zus en zo.
Watermeloen en Limoncello hier.
Argentinië en Inktvis hier.
Koelkasten en Malta hier.
Weekend
Weekrecepten hier.
En nóg een week hier.
En nóhóg een hier.
Varia
* Nero Frietsaus hier.
Nero zie hier.
* Brunchen op het strand hier.
* Zelf cocktails maken hier (Zelf kamperen!) en hier.
* En inderdaad zijn de mosselen óók later PJ. We hadden het er over.
Zie hier.
* Aalbessen zie hier.
Zest
Veel gelul alla dit hier.
Of gezeur als dit hier en getrut hier.
Ook veel gekwaak. Zie hier. Geneuzel zie hier.
Goed zíjn is een ding, goed blíjven twee...
Eindelijk iets interessants hier.
Maar O God! zie de kwaakstraal van hierboven hier.
Veel gelul alla dit hier.
Of gezeur als dit hier en getrut hier.
Ook veel gekwaak. Zie hier. Geneuzel zie hier.
Goed zíjn is een ding, goed blíjven twee...
Eindelijk iets interessants hier.
Maar O God! zie de kwaakstraal van hierboven hier.
Hier wordt beter gekookt dan op de meeste zespitters à € 6.000,-...
Culinaire Nieuwsbrief
Geen toeters en bellen, geen saus en verf, geen gehijg en geblaas.
En vooral geen milieu-problemen of vegetarisch zus en zo.
Watermeloen en Limoncello hier.
Argentinië en Inktvis hier.
Koelkasten en Malta hier.
Weekend
Weekrecepten hier.
En nóg een week hier.
En nóhóg een hier.
Varia
* Nero Frietsaus hier.
Nero zie hier.
* Brunchen op het strand hier.
* Zelf cocktails maken hier (Zelf kamperen!) en hier.
* En inderdaad zijn de mosselen óók later PJ. We hadden het er over.
Zie hier.
* Aalbessen zie hier.