maandag 12 december 2011

Het kan best wel eens kort worden vandaag,


want ik heb uren met m'n advocaat zitten praten, en ook over vanalles zitten kletsen...

Uhh, die pannenkoek.

Rookspekkies uitbakken... Uit de pan...

Beslag, in de pan, spekkies erover (niet die spekkies eerst in de pan, want als je dan beslag erin giet, dan drijven die spekkies weg).

spek-pannenkoek

Sla uit de koeling, avocado erdoor, prepareer een of andere vinaigrette.



O ja, beslag maken.
Een ei, kloppen met bloem. Melk erdoor kloppen tot mooi beslag.


pannenkoek

Ja, meer melk en meer bloem zoals je wilt natuurlijk!

Geen zout ivm de spekkies!



Burp!

Vanavond helft 2 met rietsuikerstroop ipv dat Turkse spul. Lekkerder, want die rietsuikerstroop is zoetzuurder dan die Turk.

Uhh, in Frankrijk had je te maken met twee bevolkingsgroepen. Ik heb het over de broodjes-kopers bij de bakkerij waarboven ik woonde.
Niks never doux-salé, of wow! doux-salé.

(Doux-salé: zoet-zout. Paté met chutney bijvoorbeeld.)

Kreeg weer mooie Bordeaux foto's.
Compleet zie morgen of zo.



De Chartons-kades.
Foto: F. Poincet