zaterdag 26 april 2008
Menu Eetclub 8 mei nu compleet en definitief
Borrelhapjes: de echte bresaola.
Carpaccio met gerookte Hooglander bief.
Bouletten (gehaktballetjes in varkensnet) van mager HOH Vechtdalvarken / Hooglander, gestoofd in Leffe.
Varkens-filé (zeg maar een dikke haas-karbonade zonder been, Vechtdal, gegratineerd met die Engelse salie-kaas, Roseval aardappelen met jus, groene asperge-salade.
PJ: je krijgt mijn bestelling voor die kaas nog!
Pruimenstruif met poedersuiker en slagroom. Tsja, moet eigenlijk met Mierlose kersen, maar die vind je (hoogstam) zelfs in Mierlo niet meer... Zwarte kersen die, na verhitting, zwart blijven en zo dus (smaak = kleur) heerlijk blijven. Vroeger veel gegeten; kreeg je paarse lippen en tanden van.
S.: idee om die slager + dame uit Paterswolde uit te nodigen?