Inkopen maar weer eens
Duitse zult noemen ze dit
Lijkt op dat vegetarische spul met wortel en mais en zo
Pagina's van bedrijven
Unilever zie hier (alle links hier in een nieuw venster)
Die zitten begin augustus nog in de witte aspergetijd...
Lassie zie hier
Dat Klik hier, dat is niet enkel op dat pak, ook op die tieten hoor
Cêlavíta zie hier
"Gezonde kapsalon"
AH, zoeken op ingrediënten zie hier
"Waar heb je zin in?"
-"Er zijn helaas geen resultaten voor neuken, wel voor keuken"
Huis ter Mee (kip) zie hier
Poolse kippenpastei met knof
Jumbo, Poolse hoek
Lijkt op die Bulgaarse knoflookleverworst
Lijkt op die Bulgaarse knoflookleverworst
Producten
Mozzarella zie hier
Eieren zie hier
Jalapeños zie hier
Bier zie hier
Truffels zie hier
Zoetwatervis zie hier
Lomo
Worst van varkenshaas
Vanalles
BBQ zie hier
Ethiopisch zie hier
Hamburgers zie hier
Food decoration zie hier
Top 10 Dutch Food restaurants in Amsterdam zie hier
Dutch Oven (stoofpan) recipes zie hier
Ik heb zo'n ding van gietijzer, en dat is voor rauwe aardappel
(voor Halb halb Klöße)
Ik heb niet zo'n ding voor puree, want dat maak je met een stamper
En dit is trouwens wat anders dan zo'n puree ding
Die hebben enkel onder gaatjes
Dit is voor fruit, en de prut blijft dan onderin
Uhh, je hebt twee soorten culo's
De eerste soort maakt aardappelpuree met een pureeknijper
Dat soort volk adoreert De Dikke en leest met plezier de recepten in de Volkskrant en NRC
Ze hebben de Oxford Companion to Food in huis
De tweede soort gebruikt een stamper en vermijdt nadrukkelijk baby-kleutervoeding te maken
Ze krijgen de slappe lach van die Volkskrant en NRC schrijvers, en ze waarderen weliswaar niet de Telegraaf maar wel de recepten van Wilbrink
Ze hebben de Larousse Gastronomique in huis
De eerste soort leest recepten om ze te gaan koken (en om ze over te pennen niet te vergeten!)
De tweede soort leest recepten om ideeën op te doen (en ze koken nooit naar recepten, of het moet onderzoek zijn naar klassieke zaken)
Zo
Verse knakworst van Aldi
Vers betekent hier dat ze nog gekookt moeten worden
Uitstekend spul!
Echte schapensnaar en echt gerookt...
Oh, trouwens de echte grote jongens, die hebben de Oxford ook, maar dat is voor als ze in een melige bui zijn, net als wanneer ze hikkend van het lachen citeren uit De Dikke Van Dam
Maar! Die hebben ook de Dictionnaire du Gastronome, de Food Encyclopedia, Food van Waverley Root en Le Grand Dictionnaire du Cuisine van Dumas
Enfin
Retteketet, Jonas en de Walvis, Smak, Vreugdeloos, Huivers, Hoepel, Kleynst, Kleuter Woutwijk, Hamersmaak, Broekbaard, Hapers, Boesje, Meneer Watkletstons en Van Urmen hebben nog een erg lange weg te gaan...
Die knak met Moutarde des Pompiers
"Als u deze mosterd serveert, zorg dan altijd dat er ook een brandweerman aan tafel zit"