maandag 25 maart 2019

Foie, faux en gras




Faux gras naast Foie gras

(Al eerder opgenomen want ik zit in Engeland)



Je neemt Bloc de foie, dat is het best vergelijkbaar

En ik nam Foie gras de canard, want dat wordt het meest gegeten

Faux gras zie hier (alle links hier openen in een nieuw venster)




Proeven met geroosterd brioche

Want dat is klassiek


Faux: mooi

Foie: ietsje mooier


Faux is dus sowieso een mooi product




Dan idem naast een slok Banyuls


Faux: blijft prima overeind

Foie: smaakt mooier dan hierboven


Uh, niks die Banyuls op 12 tot 15°

Kamertemperatuur, ja

Maar drink je het "los", dan is 12° beter...




Foie proeven op andere zoete ondergronden


Beschuit

Helemaal niet gek!


Geroosterd rozijnenbrood

Mwah


Geroosterd suikerbrood

Mooi!