maandag 1 januari 2018

Diner 31 12




Borrelhapjes

Bitterballen van lamsnierragoût


Apéritif

Pimm's No. 1
Met appel en komkommer erin


Voorgerecht

Ganda ham

Met Ciabatta, Rucola, boter


(Mijn foto van de kaas ben ik kwijt, maar deze was het)
(Aan het stuk dan)


Hoofdgerecht

Fondue van rookkaas

Flink boter e olijfolie
Ui, knof, grove witte peper...
Bloem...
Melk en witte wijn...
De kaas erin...
Op smaak met wat Oxo of zo

Vlak voor het serveren mosterd erdoot
Serveren met citroen

Wijn: Château Sénéjac 2010

Ik had er weer Rucola bij omdat ik vergat Lollo rosso te kopen




Kaas

Geen kaas vandaag


Nagerecht

Mousse au citron

Nou, dat recept ga ik niet uitpennen
Dat vindt je zo op internet


Likeur

Licor 43