woensdag 30 augustus 2017

O ja!



Nierbroodjes maken


Ik kreeg van een Peruaanse vrouw een zak annatto
In ene schoot het me weer te binnen!

Dat dat uit Santpoort ontsnapte culinaire reptiel Smak naar Peru was gevlogen om "gebakken klei" te eten!!

Ik schreef hier op 27 november 2014
Gaat die Van Dinther in de Volkskrant los over "Eet lokaal, Eet biologisch, Kook zelf, Probeer een deel van uw eten zelf te verbouwen, Eet lekker", en twee dagen later vliegt ie naar Peru om zich daar eetbare klei te laten voorzetten. Ik zweer het! Die vliegt naar de andere kant van de wereld om klei te eten!
Hé, oehoe, was die klei wel biologisch? En zelf gekookt? Zelf verbouwd? Oehoe?!
En twee dagen na terugkomst natuurlijk weer volop kakelen over "duurzame visserij, kip uit vrije uitloopstallen en het vee graast in natuurgebieden"...
Maar ja, zo vreemd is het niet. Als je naar Peru vliegt om daar
Bonbon van aardbei met melk en knettersuiker (ik verzin dit niet) te gaan eten, tsja...
Ik denk dat elektroshock niet zal baten.
Meteen maar lobotomie zou ik zeggen.




Pens!
Heerlijk!!
Met kalfspoot!!!