zaterdag 22 oktober 2016

Google zoektermen



1926
Leuke dingen in gevonden
Wordt nog besproken


Dat is altijd erg leuk, kijken naar waar in je blog op wordt gezocht

Maar het is denk ik al wel twee jaar geleden dat ik er de laatste keer aan dacht

En, ik geef het toe: ik dacht Wat kan ik snel af hebben, want ik heb vandaag schier een sisyphus arbeid verricht: van de klus die van 1 januari 2016 tot 1 maart 2017 loopt, 6 cursussen van elk 33 hoofdstukken, heb ik de eerste af. Dat móest vandaag. Dreamweaver. Ja, niet dat ik enkel die eerste af heb natuurlijk; der Zweite folgt sogleich! (zie de laatste regel hier; alle links openen hier in een nieuw venster)

(Trouwens over Dreamweaver gesproken: ik heb binnenkort een Adobe conferentie in Amsterdam en dan ga ik eens naar dat café waar al dat culivolk schijnt bij elkaar te komen. Je kan er schijnt het het lijk van De Dikke nog ruiken...)

(En! O ja! Het werk moest af vóór de kwalificatie van de FI natuurlijk! Wow!)


Schrijffouten

Dat is het eerste wat opvalt

Alleen vandaag al:

andjovis [nou ja, de D zit naast de S]
kokenwakker
geflambeert in [in!] pernot
resepten
appeltaart paul de leew
gorgisch koken [georgisch? daar heb ik wel over geschreven enkele keren]
provesionele deegroller
ediket stoovperen
abeelding gekookte varkensstaarten
kinebakspek [zou dat Retteketet geweest zijn?]



Helemaal niet onaardig 
Typeert de keuken daar


Sommige dingen herken ik wel


Zoek je op Pasta friuta, sta ik tweede (als je zoekt op "pasta friuta" eerste), en vierdubbel bij Afbeeldingen
Maar dat is simpel natuurlijk: niet veel mensen schreven daarover, laat staan postten er foto's over
Maar toch: de resultaten zijn ernstig vervuild door pasta fritta en toch scoor ik fors


Leuke dingen ook vandaag

Frietjes sambal indisch
nasi maussi kruiden (ja heerlijk, Maussi kruiden)
lekker eten tofu
setas en barcelona (paddestoelen in B)


Dingen die ik apprecieer, dat ze dat bij mij zoeken, of beter: dat als ze dat zoeken ze bij mij terecht komen (een week)

recepten kalfshart
varkenshart recept
kweeperenjam zonder suiker
moksie metie recept
vis op zijn rug


Toppers deze week

escargots
kalfsvlees
inktvis
champagne
En jawel, daar istie weer! dikke tieten...



Ik heb de bible, Scots Cooking
Maar toch vond ik hier veel aardigs
At gisteren hieruit (met toevoeging van knof natuurlijk) Rumbledethumps


Wat valt er verder nog te melden?


Laatst dom gelul in het nieuws over dat dat hongereten in oorlogstijd toch eigenlijk wel gezond was
Waarom hebben al de lui die toen klein waren dan een shitgebit?
(Ik ben gelukkig van na de oorlog...)


Grunberg (de fiep) schreef dat hij enkel Riesling drinkt
Ik kan me daar wat bij voorstellen; dat kan je min of meer overal bij drinken
Nou ja, ik hou het toch maar op Haut Médoc en Sauvignon touraine


Hahahahahaha!
Die Kleinst!
Zie hier
Maar kijk eens naar een recente foto van die met slechte bourgogne doorblazen wijnkop hier
Dat komt ervan als je al die uilenzeik moet proeven die je voor een paar Euro de hemel in moet prijzen...


AH
"Kesbeke spread pinda smaak (bevat geen pinda's)"
Dat hele Kesbeke gamma is trouwens niks meer dan marketingshit
Net als die wijn van die druipsnor


Volkskrant
Jean Bâton Baconaise
Cijfer 9
Nooit zulke gore vette shit geproefd
Bericht is anoniem
Ja, die hep natuurlijk net als die Hamersmaak en die Kleinst het handje opgehouden...



Nog niet gelezen
Mooie stukjes Karel van het Reve en Carmiggelt erin al wel...