vrijdag 11 maart 2016

Nieuw!

Er komt een nieuwe serie op televisie met eten in de hoofdrol. Makers? Jonah Freud en haar dochter! Zouden ze de onderhandelingen ook smakkend gevoerd hebben?  Die Jonah praat namelijk altijd met volle mond.
Jonah is trouwens van alle markten thuis! Ze had als 11 jarige al opvliegers en dat kwam doordat ze drie broodjes bapao gegeten had. Haar moeder wist onmiddellijk de oorzaak: vetsin. Moeder wist dat, niet omdat ze een fiets met een hangstuur had, maar omdat ze arts was. Vetsin heeft verwantschap met umami.

Het kringetje deskundigen op radio en televisie is wel erg klein. Bij DWDD wordt enorm vals gezongen en men krijgt een ovatie. Adriaan van Dis (Aad Plagiaat) wordt er als een god behandeld. Met welke reden?

Yvette loopt de polder plat te stampen op zoek naar rommel die een normaal mens niet zal eten.
Ik had I aan de telefoon, dochter van een slager. Ze besteed zeer veel tijd aan "eten" in alle vormen: het bereiden, het verorberen, praten erover, rondfietsen om het in huis te halen, enz. enz. Enfin, we kregen het over Yvette. "Ik vind het wel een leuk programma" sprak I. Ik zeg "Hoe bestaat het, en ga je die recepten dan ook koken?" "Natuurlijk niet, ik ben niet gek" sprak I.

Dag

Loek