donderdag 9 juli 2015

Tosti!




Tosti Puttana madonna 


Want dat maak ik wel eens, tosti, als ik 's avonds nog trek heb...


Gulden regels

* Wit Casinobrood, want je maakt lekkere tosti's (in een café vraag je dus om bruin brood)

* Beboteren aan de buitenkant

* In tosti-ijzer maken, niks anders (liefst gietijzer / op het gas)


Die hierboven is met Hongaarse "chorizo" en Appenzeller

Like wow man...

Waterkers en tomatensalsa ernaast...




(En daarna nog gauw even een tosti suikerbrood...)

(Sssssstt!)


(O trouwens Tosti Weemoed is ook erg lekker! Kaas, scherpe mosterd want die wordt door de warmte minder scherp, en dragon. Ontwikkelde ik voor Han Weemoed, maar ja die zit niet meer hier. Het is tegenwoordig dan ook een enorme shit-tent met live muziek, jazz ook nog en zo, en een piano, gristus, en een terras, dzjiezus, Willum keert zich om in zijn graf...)