maandag 1 september 2014

Mozzarella













Heb ik je al ooit gemeld dat ik de mozzarella GAROFALO van de JUMBO zo lekker vind? Vaak eet ik zo’n bol alleen met zout en peper. Zojuist at ik er een met de bekende tomaat en basilicum en lekkere olie erover, en terwijl ik hem eet denk ik Gelukkig dat er nog zo’n bol in de koelkast ligt.
Ik ben er echt verslaafd aan. Ooit at ik die kaas in dat beroemde café in Napels en het was niet te vergelijken met de rotzooi die je hier in Nederland eet. Die van de Jumbo is echter een ontdekking. Althans, volgens mij.
Ik ga op bol nummer twee eens wat honing doen.

Is die Galbani van Albert Heyn Maarten? Ik ga om 8 uur bij ze kijken. Hebben ze bij Jumbo ook nog een ander merk?

Ik zit verdorie met een hele grote zak stoofpeertjes, geplukt en meegenomen door een van de helpsters van Mevr. A. Wat te doen? Met wijn, bessensap of gewoon suiker?

Ik had gisteren weer die bekende hap, zoete aardappel met gewone enz. gestampt, boontjes, Veluwse rookworst... De helpster haar "bek" viel open toen ze de hoeveelheid zag die A. op at. "Die worst is erg zout" zei A. en 5 minuten later wist ze niet meer dat ze gegeten had. Al etend geeft ze heel zinnige commentaren.

Dag, Loek