woensdag 5 februari 2014

Culinaire mail



Waterkastanje-meel 
Wordt in zoet spul gebruikt, maar ook voor extra krokante tempura
Gaan we doen


Berichten uit culinaire mailings


America's Test Kitchen

Zalm burgers hier (alle links hier in een nieuw venster).

Balsamico-champignons hier.

Chocolade Îles flottantes, Pots de crème, hier.

Ze komen bij NRC en bij de Volkskrant niet uitgehijgd over Pulled Pork, dus een Mexicaan hier.

Buffalo wings, ook zo erg Amerikaans hier.

Chili, nog zoiets, hier. Links op de links of rechts op Next Topic klikken.



Erg lekker spul voor bouillonnetjes en sausjes
Groene winkel


Weekend

Kweek je eigen champignons hier.

Regels voor lekkere quiche hier.

Een fantastisch weekmenu hier.

En nóg een hier.



Een heel interessant gewas 
Zie hier
De hele plant kan je eten, droogte-bestendig, richting 25% proteïne...
Zaad kan ook gebakken worden, laten spruiten... 
Schijnt iets voor droog Afrika te gaan betekenen in de toekomst


Zest

Koekjeskaart hier.

Culinair nieuws hier.

Culinair nieuwser hier.

Kromkommer hier.

Gesteelde lakzwam hier.

En een overbodig boek hier.



Lekker fruitige soort HP saus, brown sauce
Super populair in China

Eetsnob

Lamsbout een dag garen hier.

Ei scheiden hier.

Kip in zak hier.


Foodlog

Dat moet je apart houden voor als je last hebt van slapeloosheid...

Interessant! Hier!

Goh! Wow! Hier!



Verse udon


Varia

AH Prosecco vakantie hier.

De BijZaak nieuwsbrief heeft geen internet-knopje maar zie de site hier.
Idem dito De Werkbijhier.

Slurp hier.

Kokswereld met paling hier.

Vanilla Venture hier (op een of andere manier krijg ik altijd wat jeuk van die lui...)



De nieuwe mandoline
(hier zonder mes)