maandag 20 mei 2013

Culinaire mail



Als het een foto zou zijn, dan zou die egale lucht raar overkomen...

Mailbox afgelopen week

Het culi deel dan althans.

Zaken voor de iPad en waarvoor je iTunes moet downloaden (Gratis taartenkookboek!) gooi ik direct weg natuurlijk. Lazer op met je aflopende-zaak iOS gezeik!

Eetsnob met zalm en asperges hier (alle links hier in een nieuw venster).
Met ontbijten in Brussel hier en met bouillabaisse in Harderwijk hier. Uhh, dat heet dus bouillabaisSe, ja! (Wat? In Harderwijk niet? Zijn die dan gereformeerd of zo?)

Tomaten hier.
De rest wat er in die Foodlog nieuwsbrief stond, dat kon rechtstreeks en zelfs onverteerd door de plee.


Marieke roept meteen Bernhard!

Culinaire Nieuwsbrief, haring en andijvie, hier.

Over pindakaas en geep, apart van mekaar dan dus, zie hier.
(Geep: zeker naar NRC gekeken laatst...)

In het algemeen, even
Kijk, je moet al die dingen hier vandaag naast mekaar zien, als geheel. Om een idee van "de markt" te krijgen.
En je kan wel zeggen Ik abonneer me zelf wel, ja, natuurlijk, dat kan, maar dan krijg je wel alle zooi die ik wegflikker ook in je bus.
En ik flikker wel spul weg, maar het is nog steeds "de markt" in zoverre dat het interessant is, of eventueel rechtuit gelul of afkeurenswaardige shit. Maar oninteressant spul zit er niet bij. Kijk.

Famila, De zomer komt, hier.


Zo ziet het er vanuit het vliegtuig inderdaad uit.
Boerenkool...

Amerika nu.
* Gazpacho hier.
* Muffin doughnuts(?) zie hier.
* Kip roken hier.
* Citroen-kaastaart hier.
* Italiaanse salade-les hier.

Haring!
Zie hier.
5 juni dus. Noteren.
Uhh, ik bedoel voor gewoon hier dan dus natuurlijk...


Je moet voor die haring wel wat over hebben natuurlijk...

Weekend Culinair nu.
Altijd erg aardig.
Van Knack, zie Knack zelf hier.
Gin-tonic en Vlaams horecanieuws hier.

En wat eten we deze week? Zie hier.
De recepten kan je aanklikken.
Die bloedworst lijkt me wel wat...

Zestz nu.
Je kan ook naar de site gaan, maar de aardige dingen die je in de nieuwsbrief vindt, die vind je daar nou weer niet.
Hoe hoort het in Parijs hier.
Asperges met de iPhone app dat doen we dus niet, iPhone is uit de mode, wie met een iPhone loopt die loopt voor gek, maar zie culinaire activiteiten hier.

Bouillon! poogt net als Mangiare! krampachtig! marktaandeel! te houden en gaat dus de heilloze! Foodloggisch! wakkere! milieuactivistische! kant op. Zie! hier!
Veel succes !-]]]


Deze kant op, kan je ook zeggen