dinsdag 1 mei 2012

Ik heb een absoluut gehoor,


Dus ik heb recht van spreken als ik zeg dat hier (alle links hier in een nieuw venster) een toets niet goed gestemd is. Evgeny Kissin. Precies tussen seconden 040 en 041, daar hoor je het het best, dan komt die een fractie te lage toon.


Pizza-opleuk-spul.
Van linksboven rechtsom: appelkappers (de vrucht ipv het bloemknopje), gedroogde tomaat op olijfolie en (zie gisteren) ff geweekte zoute kappertjes.

Ik had in de planning een halve opgeleukte pizza met ui, knof (door de olijfolie gehaald), rode pepperoncini, zwarte olijven (droge soort) en die ontzoute kappertjes.
Daarna een halve idem ui/knof, groene pepperoncini, gedroogde tomaat en appelkappers.

Maar ja, edoch.

Die tweede helft was teveel, in plastic, in de koeling, plaatsgebrek, op pan kippenbouillon, en vanmorgen bleek ie er ingezakt te zijn...


NRC Next vandaag over sardien in blik. Zie "hun merk" hier.
Maar dat is dus ongelofelijke flauwekul. "Sardines in blik jaargang 2010", tsjongjongejonge. Waar die kwaker allemaal niet intrapt...

Goede sardines in blik in Frankrijk? Sardines à l'ancienne.  Perfecte olijfolie en citroen. Zie hier (shit, de allereerste foto is er een van mij...).





Shanghai paksoy, van die kleintjes.
Niet de eerste keer.

Kreeg vandaag van die Zwerwers (zo heten die lui waar ik die paksoy kocht) een kwart krat longan voor één Eu...
Geen website.

Verbindingsproblemen, laat, doei!

O ja, en een kilo+ longhaas voor € 8...

En o ja, L.! Hier!