maandag 3 oktober 2011

Helemaal-niks-kaas,


dat bestaat ook natuurlijk. Fourmes d'Ambert van AH.



Bruno Rotival, alweer

Ik heb vanavond niet zo veel te vertellen. Dat kompt ook omdat ik een enorm project, 12+ maanden, net afgesloten hep. Beetje Post coitum effect zeg maar. Ik leg achterover...

Teylers, Claude Lorraine hier (alle links hier in een nieuw venster). Uhh, klikken op het plaatje, want het is weer PHP of Flash shit.

Zag de film U 571 waarvan ik dacht dat het een "vlucht" betrof. Maar dat was dus een U-boot. Heel veel hetzelfde als die prachtige Duitse film Das Boot, maar veel minder goed.
Andere ontwikkelingen boven water, so what.
Het plot is ook erg matig.



Das Boot

Recept
Lontong
Een zakje lontong (toko; een zakje = twee personen) in een flinke pan gezouten water langzaam aan de kook laten komen.
Drie kwartier zachtjes door laten koken (de lontong moet zowat helemaal bedekt zijn met vloeistof) en in het water volledig laten afkoelen.
Afpellen en in plakjes of blokjes snijden. En verwerken.
De originele lontong, in bananeblad, is beduidend lekkerder overigens.
Met zo´n prachtig groen randje om de plakjes...



Dat was het voor vandaag. Ik val vamme graat...