zondag 28 maart 2010

Eerst nog even


over die tenpages.nl.
Mijn spul staat hier (alle links hier in een nieuw venster).

En F 1 was mooi! Er gebeurt weer van alles trouwens. Webber rijdt Hamilton aan, Hamilton geeft McLaren de schuld. Nou ja. Lego my ego.



Trouwens, 1] Wie muntte "Lego my Ego", 2] wie, zelfde persoon, schreef Geheime Liefde, 3] wie, zelfde persoon, publiceerde een briefwisseling met Heere Heeresma, 4] had een relatie met Wally Tax?

Tjee; geen behoorlijke foto van haar te vinden, slechts



Wally Tax, daar struikel je over:



Heeresma aan L. L., nou ja, Laurie Langenbach natuurlijk, over wat tot nadenken stemt:
Rijdend door een van steenslag vervuld landschap waaruit alle leven zich eeuwen geleden al heeft teruggetrokken, bereikt u tenslotte, eenzaam en zeer alleen, tegen de avond die vol is van een kil soort noorderlicht, het al jaren verlaten huis met zijn in de wind klapperende luiken, door stof ondoorzichtige ramen en knarsende sloten, om dan, op het ijzigkoude toilet, te ontdekken dat de bril onder u warm is. Kijk, dat stemt pas tot nadenken.

Recept. Eindelijk.
Zweedse gemarineerde kip
Kook kipfilets in flink goed kokende kippenbouillon tot ze juist van binnen gaar zijn.
Marineer de kip in één deel witte wijnazijn op twee delen goede olijfolie, met zout, cayenne, geplet komijnzaad, geperste knoflook, oregano en basilicum; marineer ongeveer vijf uur op een koele plek en roer regelmatig om.
Laat goed uitlekken en serveer met sla.

Vandaag: zie foto's morgen; heel dunne mie, gekookt ei, soepgroenten, gember, light soy...



Die film zag ik gisteren. Het was werkelijk erg mooi en onderhoudend, maar ja, 10 à 12 uur...

Openluchtmuseum ontdekt het Chinese Restaurant hier.

Tot slot nog wat, uhh, moeilijk...

Ik ben lid geworden van een club, en dat heeft een wereld doen opengaan, of beter: een enge wereld dicht doen gaan. En ik wil dat graag rondvertellen, maar ja, dat is niet de bedoeling daar, of althans, uhh, tsja...

Hier.

Je moet gewoon lid worden.