donderdag 9 oktober 2008

Help!


Mijn weblog is gekaapt! Door een Vlaanderse!

Maar ja, ik ga dus verhuizen.
Naar hier (in nieuw venster)

Nou ja. Enkele dingen.

Ik verwerkte "Goedkoop..." (drie hieronder of zo) naar mijn iha. layout; Marieke verzocht ik om haar eigen stijl daarin te incorporeren.
Ik maakte van de eerste letter van de titel een hoofdletter, maar dat moet ge helemaal zelf zien. Haalde ook een spatie vóór een vraagteken weg...

Marieke, dat vergat ik: probeer de twee posts erboven op de zelfde wijze aan te passen, nogmaals: aan de algemene layout, niet uw eigen stijl daarbinnen (foto náást tekst, mooi!).

"Geplaatst door Maarten": ik zal u een eigen inlog geven.

Links naar alle nieuwe berichten maak ik als ik gesetteld ben in Arsac (Appellation Margaux!).
O, trouwens: in Arsac ga ik een mooie verdieping boven de bakkerij inrichten. Ligbad en alles. 200 Eu/week, gratis brood van alle soorten en 1 portie patisserie pp/p dag.
Fantastisch dorpje. Niet te groot, niet te klein. Krantenwinkeltje, café'tje, restaurantje (hoofdgerecht 9 Eu., je moet een gigant zijn om het op te krijgen), perfecte slager en bakker/patissier, perfect openbaar vervoer, you name it.
Vliegen op Pau met Transavia, hotelletje Carnot 23 Eu., trein naar Bordeaux, bus naar Arsac.

Groet!

Maarten


Dit plaatje staat onder de naam framboos frambozen, omdat het een rare meervoudsvorm is.
Tafel tafels bv. hoeft niet dubbelop.
Maar je zou pan als pan kastrol kunnen opslaan. Of Aubergine als aubergine melanzaan. Of champignon als champignon kampernoelie, wil je meer Vlaams publiek trekken...