dinsdag 8 april 2008

Het lekkerste met


In bewerking!

Alle links openen in nieuw venster zoals altijd hier.

Artisjok-hart
Hier
Aubergine
Hier
Broccoli
Hier
Courget
Hier
Mais
Hier
Pompoen
Hier
Prei
Hier
Radijs met gerookte heilbot etc.
Hier (onderste)
Stoofpeer
Hier
Zeekraal
Hier
Zuurkool
Hier

Jonge aardappeltjes
Hier

Bonen
Kapucijners Hier
Linzen Hier

Rijst
Lontong

Pasta
Hier

Tofu
Hier.
Tempeh
Hier

Eieren
Forel-ei'tjes Hier

Kaas
Blauwschimmelkaas Hier

Schaal- en schelpdieren en dat soort spul
Inktvis, octopus en katvis
Hier
Octopus
Hier (Oei; tweede keer dat het erin staat. Nou ja, nieuwe plaatjes hier, pikant ook nog...)
Scheermessen (op de BBQ) Hier

Vissticks
Hier
Bacalhao, Bakkeljauw, Klipvis, Zoutevis
Hier
Forel
Hier
Geep
Hier
Kabeljauw
Hier
Heilbot (gerookt, met radijs en zo)
Hier
Makreel
Hier
Poon
Hier
Tonijnham
Hier.
Zeeduivel (hozemoos, hengelvis)
Hier

Kip
Gemarineerd / gestoofd Hier
Gestoofd Hier
Spit of grill Hier

Kwartel
Hier

Groninger worst
Hier

Konijn
Hier

Lamskoteletten
Frenched Rack, ook wel Lambs Rack Hier

Gehakt
Königsberger Klopse
Hier

Rundvlees
Gekookt Hier
Runderschenkel Hier

Vlier
Hier

Gebak
Cannelées de Bordeaux (het lekkerste gebak ter wereld) Hier

Kruiden
Verse laurier Hier
Pepers  Hier.